Ammattilaisille

Toimitamme suunnitelmiisi sopivat suurelementit kustannustehokkaasti -laadusta tinkimättä

Toteutamme piirustuksienne mukaan ja autamme tarvittaessa myös suunnittelussa. Saat Lappli-Taloista palvelevan ja asiantuntevan kumppanin, jonka kanssa rakenteellisesti vaativimmatkin ratkaisut voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti.
Toimitussisältö on joustavasti muokattavissa aina tarpeesi mukaan.
Laadukkaat elementit valmistuvat Torniossa sijaitsevassa tehtaassamme suojatuissa ja valvotuissa olosuhteissa, ja ne toimitetaan maantiekuljetuksina työmaalle.

 

Hoidamme tarvittaessa myös suunnittelun

Olemme toteuttanut muun muassa päiväkoteja, rivitaloja, huviloita, katsastuskonttoreita, luhtitaloja ja erilaisia toimitiloja. Tavoitteenamme on tarjota ammattirakentamiseen ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät liiketoimintaasi.

 

Ota yhteyttä myyntipäällikköömme

Jarkko Rönkkö

040 – 587 2015

jarkko.ronkko@lappli.fi

 

Suurelementeillä kustannustehokasta puurakentamista

Suurelementit tuovat erinomaisia mahdollisuuksia toteuttaa monipuolisia rakentamisen ratkaisuja ja niiden avulla pystytään toteuttamaan hyvinkin monimuotoista arkkitehtuuria.

Suurelementit perustuvat rankarakenteiseen järjestelmään. Rakennusliikkeille valmiiden elementtien käyttö on vaivatonta, nopeaa ja luotettavaa. Lappli-Talot toimittaa suurelementtejä pientalokohteiden lisäksi useisiin merkittäviin puurakentamisen hankkeisiin Suomessa, kuten kerros- rivi- ja paritaloihin, hoivakoteihin, pienteollisuusrakennuksiin jne. Tutustu tuotantoomme referenssiemme kautta. Vain maatiekuljetus on rajana elementin koolle!

 

Puuelementtiratkaisujen avulla tehokkaammin, nopeammin ja laadukkaammin

Autamme mielellämme jo hankekehitysvaiheessa, jolloin puuelementtiratkaisujen hyödyt saadaan parhaiten käyttöön. Vakioidut puuelementtiratkaisut sekä massiivipuuratkaisut takaavat aiempaa tehokkaamman, nopeamman ja laadukkaamman rakentamisen. Tarjoamme myös puuelementtien ja massiivipuun yhdistelmärakenteita, joilla voi toteuttaa uudenlaista arkkitehtuuria. Olemme pyrkineet helpottamaan suunnittelijan työtä tarjoamalla tueksi valmiita rakenne- ja liittymäratkaisuja. Näiden vakioitujen detaljien ansiosta pystyt käyttämään enemmän aikaa varsinaisen rakennuksen toiminnalliseen ja arkkitehtuurisuunnitteluun kuin ratkomaan rakenneratkaisuja. Saat meiltä elementit ulkoseiniin, välipohjiin, kattoon, väliseiniin sekä parvekkeisiin. Puuelementtien yhdistelmällä voidaan hyödyntää aiempaa paremmin myös puun toiminnallisia etuja. Puuelementtiratkaisuilla voidaan rakentaa kokonaisia asuinalueita, kerrostaloja, kouluja ja oppilaitoksia, päivä- ja hoivakoteja, varastoja ja teollisuushalleja, toimitiloja sekä liike- ja kokoontumistiloja.

 

Lappli-Taloilta taattua laatua 40 vuoden kokemuksella

Tiukan laadunvarmistuksemme ansiosta puuelementtirakentaminen parantaa rakentamisen kokonaislaatua erityisesti silloin, kun rakennusliike tilaa hankkeen meiltä tuoteosakauppana, jolloin toimitukseen sisältyy myös elementtien asennus. Vaihtoehtoisesti toimitamme myös pelkät elementit työmaalle. Lappli-Taloilla on käytössä Inspectan valvoma ja myöntämä tuotesertifikaatti, puuelementtien varmennustodistus, jolla osoitetaan maankäyttö- ja rakennuslaissa säädetyt rakennustuotteen olennaiset tekniset vaatimukset täyttyviksi. Suoritamme tuotannossa dokumentoitua laadunvalvontaa, jonka varmentaa ympäristöministeriön hyväksymä laadunvalvonnan varmentaja, Inspecta Oy. Elementtien valmistuksessa noudatamme rakentamisen yleisiä laatuvaatimuksia. Lappli-Talojen taustalla on vahva ja perinteikäs puurakentamisen osaaja PRT-Forest-konserni, jonka osaamista on hyödynnetty uudella tavalla puukerrostalotuotannon edistämiseksi.

Tutustu lisää ratkaisuihimme ja palveluihimme. Ota yhteyttä – Lappli-Talot toteuttaa.

Ratkaisut

Lappli-Taloilta saat ammattirakentamiseen suunnitellut rakenneratkaisut rungon sekä vaipan toteuttamiseen puuelementein, massiivipuurakentein tai näitä kumpaakin yhdistäen. Valmistamme elementit vakioitujen ratkaisujen mukaan tai joustavasti asiakkaan yksilöllisten suunnitelmien mukaan. Huomioimme kaikkien elementtien toteutuksessa aina voimassaolevat energiatehokkuus-, palo-, ympäristö- ja ääneneristysmääräykset. Kaikkia vakioituja elementtejä voi muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme myös sopia mihin valmiusasteeseen elementit tehdään tehtaallamme. 

Rakennustyypit

Lappli-Taloista saat palvelevan ja asiantuntevan kumppanin, jonka kanssa erikoisemmatkin ratkaisut voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Laadukkaat elementit valmistuvat suojatuissa ja valvotuissa olosuhteissa. Puuelementtiratkaisuilla voidaan rakentaa niin kokonaisia asuinalueita ja kerrostaloja kuin liike- ja kokoontumistiloja. Toimitussisältö on joustavasti ja vaivattomasti muokattavissa tarpeen mukaan. Tavoitteenamme on tarjota ammattirakentamiseen ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät liiketoimintaasi.

Lappli-Talot Oy - Varmennustodistus

Inspecta Oy on ympäristöministeriön hyväksymä laadunvalvonnan varmentaja. Lappli-Taloilla on Inspectan valvoma ja myöntämä tuotesertifikaatti, jolla osoitetaan maankäyttö- ja rakennuslaissa säädetyt rakennustuotteen olennaiset tekniset vaatimukset täyttyviksi. Myös tuotannossamme dokumentoidun laadunvalvonnan varmentaa Inspecta.