Rakennustyypit

Puu taipuu mihin tahansa

Lappli-Taloista saat palvelevan ja asiantuntevan kumppanin, jonka kanssa erikoisemmatkin ratkaisut voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Laadukkaat elementit valmistuvat Torniossa sijaitsevassa tehtaassamme suojatuissa ja valvotuissa olosuhteissa, ja ne toimitetaan maantiekuljetuksina työmaalle. Puuelementtiratkaisuilla voidaan rakentaa kokonaisia asuinalueita, kerrostaloja, kouluja ja oppilaitoksia, päiväkoteja ja hoivakoteja, varastoja ja teollisuushalleja, toimitiloja sekä liike- ja kokoontumistiloja. Toimitussisältö on joustavasti ja vaivattomasti muokattavissa aina tarpeen mukaan. 

Puukerrostalot

Puukerrostalot toteutetaan joko tilaelementti- tai suurelementtirakentamisella.  Suurelementtien avulla pystytään toteuttamaan monimuotoisempaa rakentamista. Lappli-Talojen elementtien avulla kerrostalo voidaan rakentaa lähes puolessa ajassa totuttuun kerrostalorakentamisen tapaan verrattuna. Tämä tuo säästöä työmaan yleiskustannusten lisäksi rakennusaikaisiin rahoituskustannuksiin ja mahdollistaa myös nopeammat vuokra- ja myyntituotot.

Rivitalot ja luhtitalot

Toteutamme rivi- ja luhtitalokohteita ympäri Suomea valmiiden suunnitelmien mukaan. Voit vaihtoehtoisesti pyytää meiltä tarjouksen luonnossuunnittelusta. Suunnittelussa voidaan ottaa huomioon haluttu tyyli, kaupunki- tai maaseuturakentamiseen soveltuva ratkaisu sekä käyttäjäkohderyhmän ikä ja elämäntilanne. Meillä on myös muutamia valmiita malleja, joista voidaan lähteä suunnittelussa liikkeelle. Voimme myös yhdistellä alueelle soveltuvin osin paritaloja, erillistaloja sekä rivi- ja luhtitaloja. Meillä on valmiit rakenneratkaisut rungon, ulko- ja väliseinien, välipohjan ja katon toteutukseen. Meiltä saat myös parveke-elementit kokonaisuudessaan. Konsernimme laajan asuntorakentamistarjonnan ansiosta voimme tarjota sekä puuelementtirakenteiset että massiivipuurakenteiset rivi- ja luhtitalot.

Lappli takaa laadun

Lappli-Talot toteuttaa ekologisesti, kestävästi ja turvallisesti suomalaisesta puusta. Elementtien huolellisella suunnitellulla ja oikein valituilla pintamateriaaleilla pystytään vaikuttamaan paitsi tiiviyteen myös tilan toimivuuteen mm. akustiikan ja ääneneristyksen osalta. Tehokas rakentaminen mahdollistaa nopeamman investoinnin käyttöönoton, ja täten parantaa hankkeen kannattavuutta. Tämän lisäksi vähäinen energiankäyttö sekä tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavuus ovat olennaista nykyään kaikessa julkisessa rakentamisessa. Teemme mielellämme yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Varmistamme lisäksi, että rakennus on mahdollisimman terveellinen ja viihtyisä käyttäjilleen. Tavoitteenamme on tarjota ammattirakentamiseen ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät liiketoimintaasi. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Monipuoliset toteutukset

Lappli-Talot on toteuttanut vapaa-ajan talojen lisäksi niin päiväkoteja kuin erilaisia toimitiloja. Esimerkiksi hoitoalan rakennuksissa kiinnitetään rakennuksen arkkitehtuurin sekä kiinteistön kustannustehokkuuden lisäksi huomiota tilojen monikäyttöisyyteen sekä käyttäjien hyvinvointiin, turvallisuuteen ja viihtyisyyteen tinkimättä laadusta ja materiaalista. Koulun tai oppilaitoksen terveellisyydellä ja viihtyvyydellä on merkittävä vaikutus lapsen ja nuoren kehitykseen sekä opettajien työhyvinvointiin. Toimitiloihin ja liiketiloihin, teollisuushalleihin ja varastoihin tarvitaan yhtä lailla pitkäikäiset ja aikaa kestävät rakennukset. Kokoontumistilat eli kirjastot, teatterit, monitoimitalot, urheiluhallit ja ravintolat ovat aina myös täysin yksilöllisiä rakennuksia.