Kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Lapplin talotuotannon juuret ulottuvat vuoteen 1978. Lappli tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus. Tuotantomme periaatteena on joustavuus, korkea laatu ja ajanmukaisuus.

Työtehtävän kuvaus
Haemme työpäällikköä Etelä-Suomeen vastaamaan Lappli-Talojen asennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Työtehtäviisi kuuluu asennusryhmien rekrytointi. Vastuullesi kuuluvat myös sekä työmaiden kustannusten hallinta että aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Edellytämme sinulta
Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri, myös muu soveltuva koulutus lasketaan eduksi. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen, sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen viimeistään 29.03.-20 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@lappli.fi.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 17.03.-20 klo. 14:00–16:00 toimitusjohtaja Petri Korva puh. 0500 683 168 tai torstaina 26.03.-20 klo. 9:00–11:00 henkilöstöjohtaja Jukka Uusitalo puh. 040 543 3448.