Lyhyesti meistä

Lapplin talotuotannon juuret ulottuvat vuoteen 1978. Nykyisin toimitamme talopaketteja Suomen lisäksi Ruotsiin ja Norjaan.

Lappli tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus. Tuotantomme periaatteena on joustavuus, korkea laatu ja ajanmukaisuus.

Työtehtävän kuvaus

Haemme työpäällikköä Etelä-Suomeen vastaamaan Lappli-talojen asennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Edellytämme sinulta

Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri, myös muu soveltuva koulutus lasketaan eduksi. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi viimeistään 14.4.2019 mennessä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Kristo p. 0400 472 527.

Lisätietoa Lapplista

Yhtiö on osa PRT-Forest -konsernia, jonka juuret ovat 1960-luvulta. Nykyään konserni on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 141 miljoonaa euroa.

Lue lisää