Lappli-Talot

Laadukkaat talopaketit vaivattomasti

Oman talon rakentaminen on elämäsi suurimpia investointeja. On tärkeää, että talotoimittaja, jonka valitset kumppaniksesi, on luottamuksesi arvoinen. Kun valitset Lappli-Talot, valitset Suomen vakavaraisimman talovalmistajan, jolla on jo 40 vuoden kokemus alalta. Toimintamme kantavana periaatteena on kokonaisvaltainen, vaivaton ja joustava palvelu. Asiantunteva talomyyjämme on sinua varten koko projektisi ajan ja varmistaa, että talosi vastaa lupauksiamme. Kerro meille toiveesi – me toteutamme!

Juuri sellainen kuin haluat

Lappli-Talojen laajasta mallistosta löytyy valmiita talomalleja moneen makuun. Jokainen asiakas ja tontti on kuitenkin erilainen, ja kysyntää on yhä omanlaisemmille ratkaisuille. Voimme muokata valmiita talomallejamme lähes rajattomasti tai toteuttaa asiakkaan omaan suunnitelmaan pohjautuvan unelmakodin erittäin kustannustehokkaasti. Siksi suurin osa toimittamistamme taloista onkin asiakkaan suunnitelman tai rakentajan arkkitehtisuunnitelman mukaan toteutettuja. Talopakettiemme elementit eivät rajoita unelmiasi.

Viimeistelty lopputulos

Lappli-Talot rakentaa puurakenteisia suurelementtitaloja mahdollisimman korkeaan valmiusasteeseen saakka tehtaalla. Tehdasolosuhteissa rakenteista saadaan tiiviitä, ja valmiiden elementtien asennus käy nopeasti. Talon osat eivät altistu sääolosuhteille rakennusaikana. Kaikki käyttämämme materiaalit ja rakennustarvikkeet ovat tarkkaan testattuja ja huolellisesti valittuja. Ensiluokkaiset materiaalit varmistavat viimeistellyn ja pitkäikäisen lopputuloksen. Meidän kauttamme saat aina terveen, energiatehokkaan ja jämäkän talon.

Tiukka laadunvalvonta

Käytämme elementtien asennustöissä itse kouluttamiamme asentajia. Tällä haluamme varmistaa, että asennus tapahtuu oikein, laatukriteereiden mukaisesti. Tämän ansiosta myös talo nousee nopeasti. Samoilla tiukoilla kriteereillä valitsemme myös yhteistyökumppanimme. Korkean laadun lisäksi Lappli tunnetaan toimitusvarmuudesta. Käytämme projektinjohtotyökalua varmistaaksemme, että aikataulu työmaalla pitää alusta loppuun asti. Tämän lisäksi dokumentoimme kaikki taloprojektin vaiheet. Yli 40 vuoden historia kertoo vakaasta taloudesta ja luotettavuudesta.

Ekologinen vaihtoehto

Lappli-talot valmistetaan puurunkoisista suurelementeistä. Puu on rakennusmateriaalina ekologinen: se on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö sementin ja betonin sijaan pienentää talosi hiilijalanjälkeä huomattavasti. Lähes kaiken suurelementtien valmistuksessa syntyvän jätteen voi hyötykäyttää, ja elementtirakentamisen etuna on rakennuksella syntyvä vähäinen jätteen määrä. Tiivis rakenne, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen asennus takaavat talon energiatehokkuuden lisäksi sen arvon säilymisen kymmeniä vuosia eteenpäin.

Asiantuntevat Lappli-talomyyjät

Lappli-talomyyjä on koulutettu alansa ammattilainen, jolla on vankka kokemus jo useista talohaaveiden toteuttamisesta. Talomyyjä on tukenasi suunnittelusta lähtien, koko taloprojektin ajan. Saat apua niin talopaketin ja toimitussisällön valitsemiseen sekä halutessasi myös materiaalivalintoihin. Pidämme asiakkaistamme huolta ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Tämän lisäksi lupaamme, että yhteydenpito on sujuvaa ja mutkatonta sekä pidämme kiinni sovituista aikatauluista.

Lappli-Talojen kanssa kaikki on mahdollista. Ota yhteyttä asiantuntevaan Lappli-talomyyjään ja kysy lisää!

 

Lappli-Talot Oy - Varmennustodistus

Inspecta Oy on ympäristöministeriön hyväksymä laadunvalvonnan varmentaja. Lappli-Taloilla on Inspectan valvoma ja myöntämä tuotesertifikaatti,  jolla osoitetaan maankäyttö- ja rakennuslaissa säädetyt rakennustuotteen olennaiset tekniset vaatimukset täyttyviksi. Myös tuotannossamme dokumentoidun laadunvalvonnan varmentaa Inspecta.