Yrityshistoria

Omanlaisia koteja jo 40 vuotta

Lappli-Talot Oy on puurunkoisia elementtitaloja valmistava talotoimittaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1978. Toimintamme on kasvanut vuosikymmenten varrella hallitusti. Nykyisin toimitamme talopaketteja Suomen lisäksi kaikkialle Skandinaviaan, kuten Ruotsiin ja Norjaan. Rakentajalle tarjoamme aidosti omanlaisia vaihtoehtoja. Meiltä saa talopaketin valmiin talomallin, oman hahmotelman tai arkkitehtisuunnitelman pohjalta.

Laadukkaat ja kustannustehokkaat talopaketit

Meillä on Tornion Laivaniemessä oma talotehdas, jonka ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin sekä alan muutoksiin ja uusiin vaatimuksiin. Siksi Lapplin tuotteet ovat markkinoilla edelläkävijöitä. Elementtien valmistus kuivissa, valvotussa ja ohjatussa tehdasolosuhteissa varmistaa osaltaan Lappli-talojen korkean laadun. Konkreettinen osoitus taloudellisesta vakaudestamme on korkea AA-luottoluokitus. Lappli-Talot tunnetaan erityisesti tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta nopean toimituksen sekä kustannustehokkuuden lisäksi.

 

Lappli-Talot myös ammattirakentajille

Lappli-Talot tarjoaa ammattirakentajille, kuten rakennusliikkeille, rakennuttajille sekä suunnittelijoille puurakentamisen ratkaisuja monimuotoiseen julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen. Henkilöstömme koostuu rakennusalan ammattilaisista, joten pystymme vastaamaan vaativiinkin tuotantotarpeisiin. Toteutamme isoja hankkeita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri.

 

Luotettavaa kotimaista puurakentamista

Lappli-Talot on osa kotimaista PRT-Forest -konsernia, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Konsernin päätoimialoja ovat mekaaninen puu- ja rakennustarviketeollisuus sekä pientaloteollisuus. PRT-Forest tuottaa laadukasta rakentamista ja viihtyisää asumista asiakaslähtöisesti sekä noudattaa yhteiskuntavastuun periaatteita. Liikevaihto vuonna 2017 oli 141 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 707 ammattilaista. Lappli-Talojen lisäksi konserniin kuuluvat Jukka-talot, Kontiotuote Oy, Mellano Oy, Piklas Oy, PRT-Wood Oy ja Pyhännän Rakennustuote Oy.