miksi-juurisellainen
Lappli-talo on juuri sellainen, kuin haluat

Lapplin laajasta mallistosta löytyy valmiita talomalleja moneen makuun. Jokainen asiakas ja tontti on kuitenkin erilainen ja kysyntää on yhä yksilöllisemmille ratkaisuille. Voimme räätälöidä valmiita talomallejamme lähes rajattomasti tai toteuttaa asiakkaan omaan suunnitelmaan pohjautuvan unelmakodin erittäin kustannustehokkaasti. Siksi suurin osa toimittamistamme taloista onkin räätälöityjä tai rakentajan arkkitehtisuunnitelman mukaan toteutettuja.

miksi-luotettava
Lappli on luotettava kumppani

Oman talon rakentaminen on elämäsi suurimpia investointeja. On tärkeää, että talotoimittaja, jonka valitset kumppaniksesi, on luottamuksesi arvoinen. Kun valitset Lapplin, valitset Suomen vakavaraisimman talovalmistajan, jolla on jo 40 vuoden kokemus alalta. Toimintamme kantavana periaatteena on kokonaisvaltainen palvelu. Talomyyjämme ovat sinua varten koko projektisi ajan ja varmistavat, että talosi vastaa toiveitasi.

miksi-kokonaisvaltainen
Lappli on ekologinen

Lappli-talot valmistetaan puurunkoisista suurelementeistä. Puu on rakennusmateriaalina ekologinen: se on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö sementin ja betonin sijaan pienentää talosi hiilijalanjälkeä huomattavasti. Lähes kaiken suurelementtien valmistuksessa syntyvän jätteen voi hyötykäyttää, ja elementtirakentamisen etuna on rakennuksella syntyvä vähäinen jätteen määrä. Tiivis rakenne, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen asennus takaavat talon energiatehokkuuden lisäksi sen arvon säilymisen kymmeniä vuosia.