Ajatuksista koteja jo 40 vuotta

 

Lappli on puurunkoisia elementtitaloja valmistava talotoimittaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1978. Toimintamme on kasvanut hallitusti vuosikymmenten varrella. Nykyisin toimitamme talopaketteja Suomen lisäksi kaikkialle Skandinaviaan.

Rakentajalle tarjoamme aitoa yksilöllisyyttä ja vaihtoehtoja. Meiltä saa talopaketin valmiin mallin, oman hahmotelman tai arkkitehtisuunnitelman pohjalta.

Lappli tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta

Meillä on Tornion Laivaniemessä oma talotehdas, jonka ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin sekä alan muutoksiin ja uusiin vaatimuksiin. Siksi Lapplin tuotteet ovat markkinoilla edelläkävijöitä. Elementtien valmistus kuivissa, valvotussa ja ohjatussa tehdasolosuhteissa varmistaa osaltaan Lappli-talojen korkean laadun.

Konkreettinen osoitus taloudellisesta vakaudestamme on korkea AA-luottoluokitus.

Olemme on osa PRT-Forest -konsernia, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 124 miljoonaa euroa. Lapplin lisäksi konserniin kuuluvat Jukka-talot, Kontiotuote Oy, Mellano Oy, Piklas Oy, PRT-Wood Oy ja Pyhännän Rakennustuote Oy.