Lappli-Talon rakentaminen takaa hyvät yöunet – jo taloprojektin aikana

Lapplilla asiakkuudestasi vastaava ammattilainen on tukenasi koko rakennusprojektin ajan.
Yhteistyö voidaan aloittaa jo taloprojektin suunnitteluvaiheessa, jolloin varmistamme että saat ihan omanlaisen kodin, jossa kaikki rakennusmääräykset ja toiveesi täyttyvät, nekin joita et olisi ehkä osannut itse huomioida.

Omakotitalossa ei toiveista kannata tinkiä

40 vuoden kokemus asiakkaiden toiveiden mukaisista talopaketeista on tuonut korvaamattoman kokemuksen kotien rakentamiseen. Jokaisen kodin asukkaalla on omat toiveet ja tarpeet, joista Lappli kodissa ei tarvitse tinkiä. Joskus sopiva talo löytyy valmiista talomalleistamme, mutta 85% Lappli-taloista suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Meillä yksilöllisten talojen rakentaminen on kustannustehokasta, koska rakennamme elementit käsitöinä ja tehtaamme prosessit on suunniteltu siten, että rakenteellisesti erikoisimmatkin elementit valmistuvat kätevästi.

Talopaketti tontille jopa 10 viikossa

Tehtaalla kuivissa olosuhteissa käsityönä rakennettu suurelementtirakenne toimitetaan tontille sovittuna ajankohtana. Asennamme kaikkiin elementteihin valitsemasi ikkunat jo tehtaalla, näin minimoimme riskit ja sinä säästät yhden kimurantin työvaiheen tontillasi. Talopaketin toimitus onnistuu jopa 10 viikon kuluttua tilauksesta.

Valitse parhaiten projektiisi sopiva toimitussisältö ja asennuslaajuus

Tarjoamme hyviä vaihtoehtoja myös toimitussisällössä ja asennuslaajuudessa, Talopaketin elementtitoimituksesta aina Sisusta itse -pakettiin.
Lappli-Taloa rakentaessa pääset rauhassa valitsemaan parhaat pintamateriaali- ja kalusteratkaisut sekä hyödyntämään esimerkiksi rautakauppojen ajankohtaiset tarjoukset.

Taloprojektin dokumentointi

Dokumentoimme sähköisesti koko rakennusprojektin Kotopro sovellukseen, jolloin kaikki rakentamiseen osallistuvat – mm. pääsuunnittelija ja vastaava työnjohtaja – voivat tarkastella rakennusvaiheiden aikataulua ja sieltä löytyvät kaikki rakentamista koskevat dokumentit, ohjeet ja määräykset.

Mikäli etsit tietoa rakentamisesta, ja haluat syventyä siihen itsenäisesti, kannattaa tutustua Rakentajan käsikirjaan.

 

lappli-rakentaminen-2