Talomallit

Talomallit tinkimättömällä laadulla

Monipuolisesta ja kattavasta mallistostamme löydät satoja talomalleja, joista voit valita valmiin talomallin tai muokata talomallia rajattomasti. Muokkaamalla voit esimerkiksi kasvattaa neliömäärää sekä lisätä tai poistaa kerroksia. On mahdollista myös valita talomalleista mieleisimmät yksityskohdat ja yhdistellä niitä keskenään. Piharakennusten ilmettä on puolestaan helppo muunnella päärakennuksen tyylin mukaiseksi. Kaikkia talomalleja voi muokata myös luonnospalvelussamme – näin voit luoda unelmien kodin juuri sinulle ja perheellesi.

Hakukoneen avulla voit tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin ja rajata valikoimaa mieleiseksesi valitsemalla esimerkiksi haluamasi talotyypin tai lisärakennuksen sekä makuuhuoneiden ja kerroksien määrän. Kun olet löytänyt sopivimman talomallin, ota yhteyttä alueesi Lappli-myyjään! Toimitamme talopaketteja koko Suomeen.

Huoneistoala: 60m2 - 260m2

Makuuhuoneiden lukumäärä: 2 - 2

Ihan omanlaisia talopaketteja jo 40 vuotta

Me Lappli-Taloilla rakennamme puurunkoisia koteja asiakkaiden yksilöllisistä toiveista tai piirustuksista. Pystymme toteuttamaan erikoisemmatkin ideat järkevään hintaan. Aloita omien unelmiesi toteuttaminen Ajatuksista koti -suunnitteluohjelman avulla!