Talomallit

Talomallit tinkimättömällä laadulla

Monipuolisesta ja kattavasta mallistostamme löydät satoja talomalleja, joista voit valita valmiin talomallin tai muokata talomallia rajattomasti. Muokkaamalla voit esimerkiksi kasvattaa neliömäärää sekä lisätä tai poistaa kerroksia. Sinulla on mahdollisuus suunnitella tulevaan kotiisi juuri sellainen pohjapiirros tai julkisivu kuin haluat. Voit myös valita talomalleista mieleisimmät yksityskohdat ja yhdistellä niitä keskenään luodaksesi unelmiesi kodin. Kaikkia talomalleja voi muokata rajattomasti myös luonnospalvelussamme – näin löydät soveltuvimmat ratkaisut juuri sinulle ja perheellesi. Myös piharakennusten ilmettä on helppo muunnella päärakennuksen verhoilutyylin ja värityksen mukaan.

Valmiit talomallit tarjoavat hyvän lähtökohdan suunnittelulle, ja toimivat esimerkkinä siitä, millaisia projekteja olemme toteuttaneet. Hakukonetta käyttäessäsi voit rajata hakua valitsemalla mieleisesi talotyypin tai lisärakennuksen, huoneistoalan, makuuhuoneiden ja kerroksien määrän sekä haluamasi tyylisuunnan klassisesta perinteiseen. Mallistostamme löydät niin yksikerroksiset, kaksikerroksiset ja 1,5-kerroksiset talot sekä rivitalot ja vapaa-ajan talot erilaisten lisärakennusten lisäksi. Tutustu valikoimaamme, valitse mallistosta mieleisesi ja ota yhteyttä alueesi Lappli-myyjään! Lappli-Talot toimittaa talopaketteja koko Suomeen. 

Huoneistoala: 60m2 - 260m2

Makuuhuoneiden lukumäärä: 2 - 2

Ihan omanlaisia talopaketteja jo 40 vuotta

Me Lappli-Taloilla rakennamme puurunkoisia koteja asiakkaiden yksilöllisistä toiveista tai piirustuksista. Pystymme toteuttamaan erikoisemmatkin ideat järkevään hintaan. Aloita omien unelmiesi toteuttaminen Ajatuksista koti -suunnitteluohjelman avulla!