Talon ovet ja ikkunat

Toiminnallisuutta ja tyyliä taloon

Lappli-talomallissa valmiina olevien sisäovien ja ikkunoiden kokoa, muotoa ja lukumäärää voidaan vaihtaa. Valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joten voit valita mieleisesi kymmenien eri mallien joukosta. Ovet ja ikkunat vaikuttavat merkittävästi talosi kokonaisilmeeseen ja toiminnallisuuteen, joten ne on syytä valita huolella. 

Energiatehokkaat ikkunat

Ikkunat vaikuttavat talon energiatehokkuuteen ja käyttömukavuuteen. Laadukkaat ikkunat varmistavat, että lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona. Ikkunoiden sijainti vaikuttaa talon kokonaisilmeeseen sekä tilan tuntuun ja sisään tulevan valon määrään. On tärkeää miettiä, mihin haluaa huonetilasta ikkunoiden avautuvan sekä minkä väristen ja kokoisten ikkunoiden haluaa olevan. Joihinkin talomalleihin on mahdollista lisätä valoisuutta koristeikkunoilla. Ikkunoiden sijoituksessa ja muodossa kannattaa ottaa huomioon omat ja perheen tarpeet sekä talon sijainti. Ikkunoiden sijoittaminen ilmansuuntien mukaan vaikuttaa myös energiatehokkuuteen. Asennamme ikkunat tehtaalla kuivissa olosuhteissa kaikkiin talopaketteihin.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä.

Turvalliset ja jämäkät ovet

Talon ulko-ovi on yleensä ensimmäinen asia, mihin talossa kiinnitetään huomiota. Varsinkin pääulko-ovessa on oltava varma oven laadukkuudesta; turvallisuudesta, huoltovarmuudesta, kestävyydestä, tiiveydestä ja lämmön- ja ääneneristävyydestä. Lappli-Talojen talomalleihin mahdollista tehdä muutoksia ovimalleihin toiveiden mukaisesti. Tavallisen ulko-oven voi vaihtaa esimerkiksi ikkunalliseen. Asumis- ja käyttömukavuus varmistetaan laadukkaalla ovella – on siis tarkastettava niin ovien kätisyys kuin niiden aukeamissuunta toimivan kokonaisuuden viimeistelemiseksi.

Lappli-talomyyjä auttaa sinua taloprojektissa alusta loppuun, myös kaluste- ja materiaalivalinnoissa. Kerro toiveesi – me toteutamme!

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä.