Talon ulkoverhous

Tyylikäs ja pitkäikäinen ulkoverhous

Kotisi ulkonäköön vaikuttavat monet yksityiskohdat ja tekemäsi valinnat. Talopakettiin kuuluu aina taloon tarvittavien elementtien suunnittelu, rakentaminen ja toimitus tontille. Lappli-taloihin saat aina tyylikkään ja pitkäikäisen ulkoverhouksen valmiiksi tehtaalla asennettuna. Minimoimme riskit ja säästät aikaa ja rahaa, kun valmistus on tapahtunut kuivissa olosuhteissa, ja olemme voineet varmistaa laadun jo heti tehtaalla.

Lappli-taloihin on saatavilla kattava valikoima ulkoverhouspaneeleita. Toteutamme ulkoverhouslaudoituksen suurelementeissä kaikkiin talopaketteihin. Puutaloihin saa myös esimerkiksi kivitalolta näyttävän rappauspinnan!

Monipuoliset vaihtoehdot

Suomalaisissa pientaloissa puu-ulkoverhous on yleisimmin käytetty vaihtoehto. Lappli-taloihin ulkoverhouksen voi valita vaaka- tai pystyverhouksena. On myös mahdollista valita näiden yhdistelmä tai täydentää puu-ulkoverhousta muilla verhousmateriaaleilla. Ulkoverhouslaudan valintaan vaikuttavat esimerkiksi ulkoverhouksen suunta, puulaji sekä verhouslaudan paksuus. Materiaalin valinnassa on otettava huomioon esimerkiksi tontin kaavamääräykset, haluttu julkisivun ulkonäkö, ekologisuus ja huoltotarve.

Laadukkaat materiaalit

Kaikki käyttämämme materiaalit ja rakennustarvikkeet ovat tarkkaan testattuja ja huolellisesti valittuja. Ensiluokkaiset materiaalit varmistavat viimeistellyn lopputuloksen, joka kestää Suomen sääolosuhteita sekä aikaa. Meidän kauttamme saat aina terveen, energiatehokkaan ja jämäkän talon. Ulkoverhouksen kestävyyteen vaikuttaa pitkälti tontin ympäristön olosuhteet. Kaikkia verhousmateriaaleja ei tarvitse huoltaa, puu-ulkoverhous tarvitsee kuitenkin huoltomaalausta aika ajoin. Kaikki havaitut vauriot kannattaa myös hoitaa ajoissa, jotta voidaan välttää kustannusten kertyminen ja vaurioiden laajentuminen.