Talopaketin valinta

Lappli on kumppanisi kun haluat sisältä ja ulkoa täysin toiveitasi vastaavan kodin

Talopakettien sisältöjen ja talomallien vertailu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jo ennen tontin hankkimista. On kuitenkin otettava huomioon, että talopaketti voidaan tilata vasta kun tontti on valmiina, ja tiedetään millainen talo tontille voidaan pystyttää. Tontti ja kaavamääräykset voivat vaikuttaa huomattavasti siihen, millainen talo tontille on mahdollista valita.
Lappli-Talo suunnitellaan ja rakennetaan yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden, tontin ja kaavamääräyksien mukaan.

 

Valitse toimitussisältö ja asennuslaajuus

Rakennamme talopakettisi täysin toiveidesi mukaan, sillä voit valita talopaketin toimitussisällön ja asennuslaajuuden itse. Tarjoamme asiakkaillemme yli 40 vuoden kokemuksella joustavasti useita eri vaihtoehtoja. Lappli-talosi voi rakentua omasta talosuunnitelmastasi, arkkitehdin tekemästä suunnitelmasta tai Lapplin valmiista talomallista muokkaamalla. Joskus unelmien koti löytyy jo olemassa olevista talomalleista. Tarjoamme myös erikoisratkaisuja, kuten ekotaloja sekä rakenteellisesti vaatimpiakin puutaloja. Yksilöllinen pohjaratkaisu sekä kymmenet eri ulkoverhoilu vaihtoehdot antavat tilaa omille toiveillesi. Tästä syystä toimitussisältökin tarkentuu aina talokohtaisesti tarpeiden mukaan. Talopaketin avulla suunnitteluun sekä rakentamiseen käytettävä aika yleensä lyhenee, kun olemassa on jo valmiita talomalleja, jotka saadaan asennettua nopeallakin aikataululla. 

Koti ilman kompromisseja

Jokaisen kodin asukkaalla on omat toiveet ja tarpeet, joista Lappli-kodissa ei tarvitse tinkiä. Joskus sopiva talo löytyy valmiista talomalleistamme, mutta 85% Lappli-taloista suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaiden toiveiden pohjalta. Meillä omanlaisten talojen rakentaminen on kustannustehokasta, koska rakennamme elementit käsitöinä. Tehtaamme prosessit on suunniteltu siten, että rakenteellisesti erikoisimmatkin elementit valmistuvat kätevästi. Tehtaalla kuivissa olosuhteissa rakennettu suurelementtirakenne toimitetaan tontille vaivattomasti etukäteen sovittuna ajankohtana. Asennamme kaikkiin elementteihin valitsemasi ikkunat jo tehtaalla, näin minimoimme riskit ja säästämme yhden työvaiheen tontillasi. Talopaketin toimitus onnistuu jopa 10 viikon kuluttua tilauksesta.

Sinulle soveltuvin ratkaisu

Tarjoamme valmiita vaihtoehtoja myös toimitussisällössä ja asennuslaajuudessa, elementtiasennuksesta aina Sisusta itse -talopakettiin. Valitsemalla valmistalopaketin Lappli-Taloilta, voit päättää kuinka paljon haluat osallistua rakentamiseen ja kuinka paljon haluat ulkoistaa töitä ammattilaisille.

Lappli-taloa rakentaessa pääset valitsemaan parhaat pintamateriaali- ja kalusteratkaisut rauhassa sekä hyödyntämään esimerkiksi rautakauppojen ajankohtaiset tarjoukset. Autamme kilpailuttamaan urakoitsijan viimeistelyä varten.

Lappli-talopaketti on kustannustehokas ja nopea valinta

Lappli-talo on kustannustehokkain valinta erityisesti silloin, kun et löydä toiveidesi ja tarpeidesi mukaista kotia tarjolla olevista valmiista talomalleista. Tarkemmat hintatiedot talostasi eri valinnoilla saat alueesi palvelevalta Lappli-myyjäl, joka osaa auttaa suunnittelussa, ehdottaa sopivaa toimitussisältöä, asennuslaajuutta ja valmiusastetta sekä kertoa lisää erikoisratkaisuista. Kun valitset omaa talopakettia ja sen toimitustapaa, pohdi, kuinka paljon haluat osallistua rakentamiseen ja millaisia toiveita sinulla on talon suhteen. Toimitustavan valintaan vaikuttaa myös tontti ja sen sijainnin asettamat haasteet.