Sisusta itse -talopaketti

Talopakettia tilatessa on usein liian aikainen vaihe pintamateriaalien ja kiintokalusteiden valinnalle

Mieli voi muuttua, kun projekti alkaa edistyä ja asiat hahmottua tarkemmin. Sen sijaan talopaketin tilaamisen jälkeen on hyvä aika miettiä pintamateriaaleja ja kiintokalusteita.

Säästöt ja valinnanvapaus

Valitessasi Sisusta itse -talopaketin pääset valikoimaan pintamateriaalit ja kiintokalusteet parhaiksi katsomiltasi toimijoilta sekä hyödyntämään esimerkiksi keittiökalusteiden ajankohtaiset tarjoukset.

Ihan omanlainen koti sisältä ja ulkoa

Rakennamme talopakettisi täysin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan! Sisustuksessakaan ei siksi kannata tyytyä talokaupan yhteydessä tarjottaviin rajallisiin valikoimiin ja kompromisseihin, jotka eivät välttämättä tulisi edes edullisemmiksi.

Yksilöllinen pohjaratkaisu ja kymmenet eri ulkoverhoiluvaihtoehdot antavat tilaa mieltymyksillesi. Tästä syystä toimitussisältökin tarkentuu aina talokohtaisesti.

Sisusta itse -talopaketti asennetaan talotekniikoineen Lapplin toimesta tontillesi maksimissaan 20 viikossa. Sen jälkeen talopaketti tarkastetaan ja luovutetaan asiakkaalle ulkoapäin valmiina.

Viimeistelyä vaille valmis

Toteutamme kotisi laajimmillaan Sisusta itse -vaiheeseen saakka. Tällöin sinä voit keskittyä sisätilojen viimeistelyyn ja sisustamiseen, kun ammattilaiset hoitavat runkorakennustyöt sekä perustukset ja lattian eristykset asennuksineen.

Sisusta Itse -toimitussisältöön kuuluvat LVIS-suunnitelmat ja talotekniikka myös asennettuina tarvikkeineen; vesi, viemäri, ilmanvaihto, lämmitys, wc/suihkukalusteet, sähkötyöt rasioineen ja kiintovalaisimineen.

Toimiva koti

Kodin pintamateriaalien ja kalusteiden valintaan kannattaa käyttää aikaa, jotta arki uudessa kodissa olisi mahdollisimman sujuvaa ja kotoisaa.

Perheen mieltymyksistä, harrastuksista ja kotiin tulevista tavaroista kannattaa keskustella ja merkitä toiveet ylös ennen materiaalien valintaa.

Toimivassa kodissa kaikelle on oma paikkansa ja pintamateriaalit on valittu omien mieltymyksien sekä käytännöllisyyden mukaan.

Lapplin talomyyjillä on pitkä kokemus alalta. He tarjoavat mielellään laajat kontaktiverkostonsa avuksi sinulle sisustuksen ja kiintokalusteiden suunnitteluun.

Ota yhteyttä lähimpään talomyyjääsi!