Ulkoa valmis -talopaketti

Työskentele kuivissa sisätiloissa 

Ulkoa valmis -talopaketin valitsee useimmiten rakentaja, joka arvostaa oman työn osuutta, mutta joka tykkää tehdä enemmän tehdä töitä säältä suojassa. Talopakettiin kuuluu aina taloon tarvittavien elementtien suunnittelu, rakentaminen ja toimitus tontille. Elementtiasennus-talopakettiin verrattuna Ulkoa valmis -talopaketissa asennetaan lisäksi myös ulkopuolen kaidetarvikkeet, räystään otsalaudat ja aluslaudat, ikkuna- ja ovivuorilaudat sekä nurkkalaudat. On mahdollista valita erikseen talopakettiin myös talon perustukset tai lattian eristykset. Ulkoa valmis -talopakettia asennetaan Lapplin toimesta tontilla 8 viikkoa, sen jälkeen se tarkastetaan ja luovutetaan asiakkaalle. 

Toimitussisällöt tarkentuvat toki aina talokohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voit sopia asennuksen laajuudesta erikseen. Tutustu lisää talopaketin toimitussisältöön ja ota yhteyttä! Lapplin ammattitaitoiset talomyyjät kertovat mielellään lisää.

Tilaa omille toiveille

Rakennamme talopakettisi täysin toiveidesi mukaan, yksilöllinen pohjaratkaisu sekä kymmenet eri verhoilumahdollisuudet antavat tilaa omille toiveillesi. Asennamme ikkunat ja ulkoverhoilun aina tehtaalla kuivissa olosuhteissa. Lappli-Talot kantaa aina vastuun työturvallisuudesta omien töiden osalta, lisäksi kaikkiin toimitussisältöihin kuuluu niin energiatodistus kuin rahti. Valitse toimitusvaihtoehdoista parhaiten tarpeisiisi sopiva vaihtoehto! Lappli-talomyyjät kertovat mielellään tarkemmat toimitussisällöt ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.