Koti arkkitehdin suunnitelmasta

Toteutamme erikoisemmatkin ratkaisut

Kun tontti on haastava tai vaatimukset korkealla, tilataan talosuunnitelma usein arkkitehdilta. Kanssamme työskennelleet arkkitehdit ovat yllättyneet positiivisesti kyvystämme toteuttaa heidän visionsa. Erikoisemmatkin rakenneratkaisut, kuten suuret, avarat tilat ilman pylväitä ja pilareita sekä omalaatuisemmatkin parvekkeet tai ovi- ja ikkuna-aukot sekä vinot sisäkatot, ovat heille tuttuja. Käyttämämme materiaalit, rakenneosat ja -ratkaisut takaavat, että talo säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen. Lappli-Talot toteuttavat toimivan ja viihtyisän kodin, joka vastaa kaikkia toiveita ja tarpeita.

Kysy Lappli-talomyyjältä lisätietoja arkkitehtisuunnitelman toteuttamisesta. Jos sinulla on valmis suunnitelma, voit pyytää sen pohjalta tarjouksen saman tien!

Joustavaa ja kustannustehokasta
alusta loppuun

Pystymme toteuttamaan taloja asiakkaan toimittaman arkkitehtisuunnitelman pohjalta omien talomalliemme lisäksi kustannustehokkaasti. Pyrimme olemaan mahdollisimman vaivaton ja joustava valinta omanlaisten talojen tuotantoon. Erikoisemmat arkkitehtoniset ratkaisut, kuten tavallisesta poikkeava massoittelu, erikoiset parvekkeet tai ovi- ja ikkuna-aukot sekä näyttävät kattoratkaisut onnistuvat suunnitelmien mukaisesti. Kokeneet rakennesuunnittelijamme ovat mukana projektissa heti alkumetreiltä lähtien, jotta voimme tarjota lopputuloksen, johon kaikki ovat tyytyväisiä.

Toimita suunnitelmasi
Lappli-talomyyjälle

Lappli-talon tilaaminen oman arkkitehtisuunnitelman pohjalta ei ole sen vaikeampaa kuin oman talomallimmekaan: tarjousta pyydettäessä voit vain toimittaa suunnitelman oman alueen Lappli-talomyyjälle sekä valita toimitussisällön ja valmiusasteen. Lappli-talomyyjä on kokenut ja koulutettu asiantuntija, jolla on kokemusta usein talohaaveiden toteuttamisesta. Kerro kaikki toiveesi pienintä yksityiskohtaa myöten, saat ammattitaitoista apua ja tukea koko taloprojektin ajan.

Jäikö jokin seikka askarruttamaan?
Autamme mielellämme.

Jos sinulla on valmis suunnitelma,
voit pyytää sen pohjalta tarjouksen – vaikka heti!