Suunnittele talosi pohjapiirros

Ajatuksesta koti kaikkiin tarpeisiin

Jos sinulla on vahva visio siitä, millaisen haluat oman talosi olevan, autamme sinua mielellämme sen toteuttamisessa. Tarvitsemme ainoastaan ajatuksesi ja hahmotelman toiveesi mukaisesta pohjaratkaisusta. Luonnos voi ihan hyvin olla piirretty vaikka ruutupaperille. Voit varata ajan luonnospalveluumme myös pelkän idean kanssa. Luonnospalvelussa suunnitelma käydään yksityiskohtaisesti läpi asiantuntijan kanssa, ja tapaamisen tuloksena syntyy pohjapiirros, jonka avulla voimme laskea tarjouksen. Lappli-Talojen avulla voit toteuttaa erikoisemmankin ratkaisun!

Hahmottele toiveista totta

Voit aloittaa hahmottelemalla huoneiden järjestystä ja huonelukua sekä miettimällä talon ulkomittoja ja julkisivun pääpiirteitä. Otathan suunnittelussa huomioon koko perheen tarpeet ja toiveet, sillä esimerkiksi keittiön ja olohuoneen paikan hahmottelussa on hyvä huomioida arjen askareiden sujuminen. Käytävien leveys ja ikkunoiden sijoittaminen vaikuttavat paitsi talon yleisilmeeseen myös tilan tuntuun sekä valoisuuteen.

 

Luonnoksesta toteutukseen vaivattomasti

Luonnoksen ja siitä tehdyn pohjapiirroksen teon jälkeen jatko sujuu yhtä helposti kuin valmiin talomallin tilaaminen: valitaan toimitussisällön lisäksi valmiusaste ja pyydetään tarjous. Jos tonttikin on jo valmiina, rakentaminen voi alkaa. Lopputuloksena on taatusti toimiva, pitkäikäinen ja kaunis koti, joka on asujiensa näköinen ja tuntuinen viimeistelyä myöten. 

 

Lappli-myyjä mukana suunnittelusta lähtien

Lappli-talomyyjä auttaa suunnittelussa löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Yhteistyössä on vaivatonta käydä läpi pohjaratkaisun lisäksi muun muassa erilaisia kaluste- ja materiaaliratkaisuja. Lappli-talomyyjä on kokenut ja koulutettu asiantuntija, jolla on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Kerro kaikki toiveesi pienintä yksityiskohtaa myöten, saat ammattitaitoista apua ja tukea koko matkan ajan!

Ota yhteyttä myyntiin, autamme mielellämme!

myynti@lappli.fi

020 770 7600