Suunnittelupalvelu

Oman kodin suunnitteleminen voi olla joskus haastavaa, varsinkin jos rakentaminen on muutenkin vierasta. On unelmia ja visioita, maailmalta bongattuja yksityiskohtia, mutta varsinainen suunnittelutyö onkin jo toinen juttu. Toki tarjolla on runsaasti talotehtaiden tyyppitalomalleja, mutta entä ne omat toiveet…

Lapplin toiminta-ajatus on tarjota asiakkailleen yksilöllisiä koteja. Asiakkaiden omat tarpeet ja toiveet ovat lähtökohtana tarjoukselle. Toisinaan asiakas on hankkinut kotinsa suunnittelua varten apua arkkitehdiltä tai muulta ammattilaiselta. Joskus oman näköinen talo löytyy talokirjan mallistosta, ehkäpä pienin muutoksin. Lapplilta on saatavissa suunnitteluapua kodin suunnitteluun silloin, kun valmista kuvaa unelmien talosta ei vielä ole.

Jos Lapplin laajasta mallistosta löytyy tarpeisiin sopiva pohja, mutta se kaipaa pientä viilausta ja muutosta esim. ikkunoiden tai väliseinien paikkoihin, teemme tarvittavat muutokset veloituksetta.
Pohjana suunnittelulle voi olla myös asiakkaan omat luonnokset tai muualta saadut piirrokset, jotka kaipaavat kunnollista mitoitettua pohjapiirustusta ja julkisivukuvia. Tällöin suosittelemme Lappli –suunnittelusopimusta, jolloin asiakas saa tasokkaat pohjakuvat ohjeellisine kalustuksineen sekä fasaadit talon joka sivulta.

Lappli –suunnittelusopimusten hinnoittelu menee talon vaikeusluokittelujen mukaisesti:

  • VL1 I tasossa perustalot <150 m2 250 € sis alv
  • VL2 I1/2 tai II taso tai I taso paritalo 400 € sis alv
  • VL3 rinnetalo okt tai II taso paritalo 750 € sis alv
  • VL4 vaativan arkkitehtuurin rakennukset 1.000 € sis alv

Ja mikä parasta, luonnosten hinta hyvitetään
täysimääräisenä tilaussopimuksen hinnasta!