Muokkaa valmista talomallia

Lähes rajattomat mahdollisuudet

Lappli-Talojen kaikkia talomalleja voi muokata lähes rajattomasti omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Voit vaikuttaa julkisivuun, talon mittoihin, huoneiden määrään ja järjestykseen sekä ikkunoiden ja ovien sijoitteluun. Voit esimerkiksi kasvattaa neliömäärää sekä lisätä tai poistaa kerroksia. Sinulla on mahdollisuus suunnitella tulevaan kotiisi halutessasi vaikka kaksi saunaa!

Hyödynnä Ajatuksista koti -suunnitteluohjelmaa ja muokkaa haluamaasi talomallia vaikka heti! Mallia muokkaamalla näet, miten valitsemasi muutokset vaikuttavat talon kokonaisuuteen. Kaikkia talomalleja voi muokata rajattomasti myös luonnospalvelussamme – näin pystyt helposti hahmottelemaan haluamasi pohjaratkaisun ja julkisivun sinulle ja perheellesi. Ajan luonnospalveluun voit tilata oman alueesi palvelevalta Lappli-talomyyjältä.

Talomallit erilaisiin elämäntilanteisiin

Monipuolinen mallistomme tarjoaa paljon vaihtoehtoja erilaisten perheiden ja elämäntilanteiden tarpeisiin sekä erilaisiin makuihin. Joskus valmis talomalli on lähes täydellinen, ja toisinaan on vaikeaa aloittaa oman talosuunnitelman teko täysin puhtaalta pöydältä. Valmiit talomallit tarjoavat hyvän lähtökohdan suunnittelulle, ja toimivat esimerkkinä siitä, millaisia projekteja olemme toteuttaneet.

Varaa aika luonnospalveluun

Tutustu valikoimaamme, valitse mallistosta mieleisesi lähtökohta ja ota yhteyttä alueesi Lappli-myyjään, joka varaa ajan luonnospalveluun. Tapaamisessa käydään läpi toivomasi muutokset, ja yhteisen keskustelun lopputuloksena syntyy pohjapiirros, jonka pohjalta voimme laskea tarjouksen. Jatko sujuu yhtä helposti kuin valmiin talomallin tilaaminen: valitset vain toimitussisällön, valmiusasteen ja pyydät tarjouksen. Voit valita valmistalopaketin toimitussisällön esimerkiksi kolmesta suosituimmasta vaihtoehdostamme. Asennuslaajuuden sovimme täysin tarpeesi mukaan. Jos tonttikin on jo valmiina, rakentaminen voi alkaa. Pyrimme Lapplilla vastaamaan niin perheen toiveisiin kuin tontin erityispiirteiden haasteisiin. Kysy lisää – autamme mielellämme!

Ota yhteyttä alueesi Lappli-myyjään ja varaa aika luonnospalveluun!

Jos sinulla on valmis suunnitelma, voit pyytää sen pohjalta tarjouksen – vaikka heti!