Yhteystiedot

Ota yhteyttä Lappli-Taloihin

Haluatko tietää lisää Lappli-taloista? Ota yhteyttä lähimpään alueesi palvelevaan Lappli-talomyyjään ja sovi tapaaminen. Palvelemme koko Suomen alueella, joten jos et löydä täsmälleen oman paikkakuntasi myyjää – hätä ei ole tämän näköinen! Lappli-talomyyjä palvelee oman paikkakuntansa ja alueensa lisäksi myös lähiympäristössä. Paikallistoimistoilla ei ole aukioloaikoja, vaan ne ovat avoinna sopimuksen mukaan.

Voit soittaa myös: puh. 020 770 7600 tai laittaa sähköpostia: myynti@lappli.fi.
Palaamme viestiisi mahdollisimman pian! Huomioithan, että puhelun hinta 0207-alkuiseen numeroon on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).

 

Toimitamme talopaketit koko Suomeen

Ota yhteyttä alueesi lähimpään palvelevaan Lappli-talomyyjään ja sovi tapaaminen. Kaikki myyjät palvelevat oman paikkakuntansa ja alueensa lisäksi myös lähiympäristössä. Lappli-talomyyjä on palveleva pienrakentamisen asiantuntija, joka tuntee Lappli-talot kuin omat taskunsa. Häneltä saa hyödyllistä tietoa rakentamisen jokaisessa vaiheessa.

Lappli-Taloilla on paikallistoimistot Helsingissä, Turussa, Oulussa, Torniossa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Toimistoilla ei ole aukioloaikoja, vaan ne ovat avoinna sopimuksen mukaan! Sovithan tapaamisen oman paikkakuntasi toimistoon Lappli-talomyyjän kanssa, jotta taloprojektisi saadaan aluilleen.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!