Yhteystiedot

Ota yhteyttä Lappli-Taloihin

Haluatko tietää lisää Lappli-taloista? Ota yhteyttä lähimpään alueesi palvelevaan Lappli-talomyyjään ja sovi tapaaminen. Palvelemme koko Suomen alueella, joten jos et löydä täsmälleen oman paikkakuntasi myyjää – hätä ei ole tämän näköinen! Lappli-talomyyjä palvelee oman paikkakuntansa ja alueensa lisäksi myös lähiympäristössä. Paikallistoimistoilla ei ole aukioloaikoja, vaan ne ovat avoinna sopimuksen mukaan.

Voit soittaa myös alueellasi palveleville Lappli-talomyyjillemme tai laittaa sähköpostia: myynti@lappli.fi.

 

Toimitamme talopaketit koko Suomeen

Ota yhteyttä alueesi lähimpään palvelevaan Lappli-talomyyjään ja sovi tapaaminen. Kaikki myyjät palvelevat oman paikkakuntansa ja alueensa lisäksi myös lähiympäristössä. Lappli-talomyyjä on palveleva pienrakentamisen asiantuntija, joka tuntee Lappli-talot kuin omat taskunsa. Häneltä saa hyödyllistä tietoa rakentamisen jokaisessa vaiheessa.

Lappli-Taloilla on paikallistoimistot Helsingissä, Turussa, Oulussa, Torniossa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Toimistoilla ei ole aukioloaikoja, vaan ne ovat avoinna sopimuksen mukaan! Sovithan tapaamisen oman paikkakuntasi toimistoon Lappli-talomyyjän kanssa, jotta taloprojektisi saadaan aluilleen.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!