Lappli-Talot paikallistoimistot

Toimistoja ympäri Suomea

Lappli-Taloilla on paikallistoimistoja paikkakunnilta: Helsinki, Turku, Tampere, Pori, Seinäjoki, Kuopio, Lappeenranta ja Tornio (talotehdas).

Paikallistoimistomme ovat avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan tapaamisen siis hyvissä ajoin varmistaaksesi talomyyjän paikallaolon.

Tervetuloa toimistollemme – aloitetaan yhdessä unelmiesi toteuttaminen!

Lappli-talomyyjä - kokenut ja koulutettu asiantuntija

Lappli-talomyyjällä on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Myyjämme auttaa sinua suunnittelusta lähtien löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Varmistamme, että kaikki rakennusmääräykset sekä toiveet ja tarpeet toteutuvat. Autamme lisäksi niin pohjaratkaisun kuin erilaisten kaluste- ja materiaaliratkaisujen tekemisessä. Lapplin kanssa et jää yksin, vaan saat ammattitaitoista apua ja tukea koko taloprojektin ajan! Toteutamme yli 40 vuoden ja tuhansien kotien kokemuksella!

Sovi tapaaminen hyvissä ajoin alueesi toimistolle Lappli-talomyyjän kanssa varmistaaksesi myyjän paikallaolon. Klikkaa haluamaasi toimistoa, ja löydät lähimmän toimistosi palvelevan myyjän!