Talomyyjät

Lappli-talomyyjä mukana
suunnittelusta lähtien

Lappli-talomyyjä on kokenut ja koulutettu asiantuntija, jolla on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Autamme suunnittelussa löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Haluamme varmistaa alusta lähtien, että saat ihan omanlaisen kodin, jossa kaikki rakennusmääräykset sekä toiveesi täyttyvät. Yhteistyössä on vaivatonta käydä läpi pohjaratkaisun lisäksi muun muassa erilaisia kaluste- ja materiaaliratkaisuja. Kiperimpiinkin kysymyksiin löytyy vastaus. Lapplin kanssa et jää yksin, vaan saat ammattitaitoista apua ja tukea koko taloprojektin ajan! 

Palvelemme koko Suomen alueella, joten jos et löydä paikkakuntasi myyjää – hätä ei ole tämän näköinen! Lappli-talomyyjä palvelee oman paikkakuntansa lisäksi lähiympäristössä. Suunnittelit rakentamisen aloittamista sitten Pieksämäellä tai Varkaudessa, voit olla huoletta yhteydessä talomyyjäämme Kuopiossa!

Ota yhteyttä alueesi lähimpään palvelevaan Lappli-talomyyjään ja sovi tapaaminen. Kerro meille unelmasi – me toteutamme tuhansien kotien kokemuksella!

Panu Pentinsaari

Etelä-Suomen lääni

050 573 7304
panu.pentinsaari@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Panulla on yli 15 vuoden kokemus talomyynnistä, kaupallisen linjan metsätalousinsinöörin tutkinto sekä laatupäällikön ja talomyynnin erikoistutkinnot. Hän tuntee rakenneasiat ja osaa ohjata niin modernin kuin perinteisenkin talon toteutusta käytännölliseksi ja kustannustehokkaaksi. Kun otat yhteyttä Panuun heti tontin löydyttyä ja ennen suunnitelmien valmistumista, hänen asiantuntemuksensa tulee tehokkaimmin käyttöösi. Panun kanssa neuvottelut talopaketeista, projekteista ja muuttovalmiista kohteista onnistuvat sujuvasti myös englanniksi. Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Uudenmaan alueella - ota yhteyttä!

Jukka Vuokila

Etelä-Suomen, Oulun & Lapin lääni

040 543 8504
jukka.vuokila@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Lappli-Talojen kokeneimmalla myyjällä on lähes tuhannen talopaketin kokemus ja kyky löytää asiakkaalle aina uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja talon toteutukseen. Vuosien varrella hän on kehittänyt toimivan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta asiakkaiden saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut arkkitehtisuunnittelusta lähtien. Jukka auttaa taloprojektissasi pohjoisesta etelään, niin Torniossa, Oulussa kuin Helsingissä - ota yhteyttä!

Jyrki Turunen

Länsi-Suomen lääni

020 770 7698
jyrki.turunen@lappli.fi
Ahjokatu 6, 40320 Jyväskylä
Jyrki on kokenut asiakaspalvelija, jonka tavoitteet täyttyy kun asiakas on tyytyväinen. Jyrki auttaa ja palvelee Jyväskylässä sekä lähiseuduilla - ota yhteyttä!

Heikki Luukkonen

Länsi-Suomen lääni

040 542 5867
heikki.luukkonen@lappli.fi
Käsityöläiskatu 18, 20100 Turku
Lappli-talojen myynnistä Turussa vastaa Heikki Luukkonen. Kokemusta talo- ja huvilakaupasta on kertynyt reilusti yli 20 vuoden ajalta. Proffaksikin kutsuttu Luukkonen pystyy auttamaan asiakkaitaan haastavissakin tilanteissa ja tarjoamaan laajan verkostonsa palvelut heidän käyttöönsä. Ota yhteyttä, kun kaipaa asiantuntevaa myyjää Länsi-Suomessa!

Jorma Tiilikainen

Itä-Suomen & Oulun lääni

040 769 3174
jorma.tiilikainen@lappli.fi
Vuorikatu 31-33 E17, 70100 Kuopio
Jorma auttaa sinua Itä-Suomessa, niin Kuopiossa, Kajaanissa kuin Iisalmessa - sekä lähiseudulla. Ota yhteyttä!

Ismo Leppänen

Itä-Suomen lääni

040 553 0241
ismo.leppanen@lappli.fi
Taloykköset Oy, Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Ismo Leppäsen syvä asiantuntijuus heijastuu hänen luottamusta henkivästä olemuksestaan. Hänen palvelunsa kuuluvat kokonaisvaltaiset talotoimitukset avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa Taloykköset Oy rakentaa talopakettiin kuulumattomat työvaiheet työmaalla paikallisella porukalla ja työmaita vetää Taloykköset Oy:n oma työnjohtaja. Ismo palvelee Itä-Suomen alueella, esimerkiksi Joensuussa. Ota yhteyttä!

Tero Meriläinen

Oulun lääni

040 676 5038
tero.merilainen@lappli.fi
Ratakatu 8, 90130 Oulu
Terolta löytyy kokemusta rakentamisesta kymmenien vuosien ajalta, hän pystyy helposti asettumaan asiakkaan asemaan – olipa asiakas rakentamisen suhteen osaavampi tai kokemattomampi. Teron vahvuuksiin kuuluu myös hyvät sosiaaliset taidot ja laaja verkosto. Tero toimii Oulun läänissä niin Oulussa, Nivalassa kuin Raahessa - sekä kaikkialla lähiseudulla. Ota yhteyttä!

Marko Mokko

Lapin lääni

050 433 8894
marko.mokko@lappli.fi
Lompolontie 1, 99600 Sodankylä
Talonrakennusalan perusopinnot ja liiketalouden perustutkinnon suorittanut toisen polven rakennusyrittäjä Marko Mokko on työskennellyt rakennusalalla 90-luvun puolivälistä alkaen ja talomyyjänä vuodesta 2008. Marko auttaa sinua Lapin seudulla, niin Rovaniemellä, Sodankylässä kuin Ivalossa. Ota yhteyttä!