Talomyyjät

Lappli-talomyyjä mukana
suunnittelusta lähtien

Lappli-talomyyjä on kokenut ja koulutettu asiantuntija, jolla on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Autamme suunnittelussa löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Haluamme varmistaa alusta lähtien, että saat ihan omanlaisen kodin, jossa kaikki rakennusmääräykset sekä toiveesi täyttyvät. Yhteistyössä on vaivatonta käydä läpi pohjaratkaisun lisäksi muun muassa erilaisia kaluste- ja materiaaliratkaisuja. Kiperimpiinkin kysymyksiin löytyy vastaus. Lapplin kanssa et jää yksin, vaan saat ammattitaitoista apua ja tukea koko taloprojektin ajan! 

Palvelemme koko Suomen alueella, joten jos et löydä paikkakuntasi myyjää – hätä ei ole tämän näköinen! Lappli-talomyyjä palvelee oman paikkakuntansa lisäksi lähiympäristössä. Suunnittelit rakentamisen aloittamista sitten Pieksämäellä tai Varkaudessa, voit olla huoletta yhteydessä talomyyjäämme Kuopiossa!

Ota yhteyttä alueesi lähimpään palvelevaan Lappli-talomyyjään ja sovi tapaaminen. Kerro meille unelmasi – me toteutamme tuhansien kotien kokemuksella!

Panu Pentinsaari

Uusimaa

050 573 7304
panu.pentinsaari@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Panulla on yli 15 vuoden kokemus talomyynnistä, kaupallisen linjan metsätalousinsinöörin tutkinto sekä laatupäällikön ja talomyynnin erikoistutkinnot. Hän tuntee rakenneasiat ja osaa ohjata niin modernin kuin perinteisenkin talon toteutusta käytännölliseksi ja kustannustehokkaaksi. Kun otat yhteyttä Panuun heti tontin löydyttyä ja ennen suunnitelmien valmistumista, hänen asiantuntemuksensa tulee tehokkaimmin käyttöösi. Panun kanssa neuvottelut talopaketeista, projekteista ja muuttovalmiista kohteista onnistuvat sujuvasti myös englanniksi. Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Uudenmaan alueella - ota yhteyttä!

Jukka Vuokila

Uusimaa, Oulu ja Lappi

040 543 8504
jukka.vuokila@lappli.fi
Talotehtaantie 14, 95440 Tornio
Lappli-Talojen kokeneimmalla myyjällä on lähes tuhannen talopaketin kokemus ja kyky löytää asiakkaalle aina uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja talon toteutukseen. Vuosien varrella hän on kehittänyt toimivan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta asiakkaiden saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut arkkitehtisuunnittelusta lähtien. Jukka auttaa taloprojektissasi pohjoisesta etelään, niin Torniossa, Oulussa kuin Helsingissä - ota yhteyttä!

Timo Kantola

Varsinais-Suomi

040 194 8008
timo.kantola@lappli.fi
Käsityöläiskatu 18, 20100 Turku
Ammattitaitoinen talomyyjämme Timo on valmistunut Turun tekulta 1983 Rakennusmestariksi. Timo on suunnitellut pientaloja, hoitanut lupaprosesseja ja valvontaa noin 30 vuotta. Talomyynnistä Timo on kerännyt kokemusta yli 10 vuotta, kivitalojen ja puutalojen parissa. Vesihuollon suunnittelusta ja projektinhoidosta kokemusta on karttunut noin 25 v. Timolla on FiSE –pätevyydet: Pientalon pääsuunnittelija ja vastaava työnjohtaja. Yrittäjänä Norraaki Oy:ssä Timo palvelee asiakkaitaan rakennusmestarin roolissa. Vapaa-aikaa värittää vaimo, neljä aikuista lasta, purjeveneily ja musiikin kuuntelu. Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella - ota yhteyttä!

Jukka Mesiranta

Pirkanmaa, Kanta-Häme

045 7873 4750
jukka.mesiranta@lappli.fi
Pellavantori 1, 33100 Tampere
Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueella - ota yhteyttä!

Pertti Päivinen

Päijät-Häme, Pohjois-Uusimaa

0405430305
pertti.paivinen@lappli.fi
Neitoperhonkuja 5, 15860 Hollola
Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Päijät-Hämeen sekä Pohjois-Uusimaan alueella - ota yhteyttä!

Pentti Korppila

Oulu

050-5610364
pentti.korppila@lappli.fi
Ratakatu 8 , 90130 Oulu
Kun kaipaat asiantuntevaa talomyyjää Oulun alueella, ota yhteyttä Penttiin.  

Tapani Koivurova

Tornio

040-7247 386
tapani.koivurova@lappli.fi
Talotehtaantie 14, 95440 Tornio

Arto Sydänhelmi

Uusimaa

044-2222 747
arto.sydanhelmi@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Rakennusalan kokemusta Arto on kerännyt jo 25 vuotta, pääosin pientaloista. Arto on mielellään asiakkaiden rakennusprojekteissa mukana alusta loppuun saakka. Hänellä onkin hyviä neuvoja rakentajalle, jotta päästään mahdollisimman hyvään ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Hänen tahtotila on palvella jokaista asiakasta niin hyvin, että he suosittelevat Artoa eteenpäin. Arto valmistuu ensi keväänä myös rakennusmestariksi, Artosta saatte asiantuntevan kumppanin projektiinne.

Hannu Leivo

Pori, Satakunta

050-5667909
hannu.leivo@lappli.fi
Mikonkatu 3, 28100 PORI
Hannulla on yli 30-vuoden kokemus rakentamisen ja asuntokaupan parissa, jossa hän on toiminut lähes koko työuransa. Menetelmäteknikon koulutus antaa hyvät lähtökohdat rakentamisen aikataulutukselle ja kauppateknisen koulutuksen lisäksi LKV-pätevyyden ansioista kaupankäynnin juridinen osaaminen tukee myyntityötä ja kaupanteon suunnittelua. Pitkän työuran aikana myös laaja rakennusalan yhteistyöverkosto on muodostunut ja valikoitunut ammattitaitoisista yhteistyökumppaneista. Mottona on turvallisuus, yhdessä tekeminen ja helppo tavoitettavuus.

Joni Panu

Seinäjoki