Toimisto Vantaa

Lappli-talomyyjällä on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Myyjämme auttaa sinua löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Varmistamme, että kaikki rakennusmääräykset sekä toiveet ja tarpeet toteutuvat. Voimme hahmotella yhdessä niin pohjaratkaisua kuin pohtia parhaiten soveltuvia kaluste- ja materiaaliratkaisuja. Autamme ja tuemme sinua ja perhettäsi koko taloprojektin ajan suunnittelusta lähtien! Toteutamme yli 40 vuoden ja tuhansien kotien kokemuksella! Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri.

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan tapaamisen siis hyvissä ajoin alueesi toimistolle Lappli-talomyyjän kanssa. Tervetuloa toimistollemme Vantaalle!

Jukka Vuokila

Uusimaa

040 543 8504
jukka.vuokila@lappli.fi
Petikontie 3, 01720 Vantaa
Lappli-Talojen kokeneimmalla myyjällä on lähes tuhannen talopaketin kokemus ja kyky löytää asiakkaalle aina uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja talon toteutukseen. Vuosien varrella hän on kehittänyt toimivan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta asiakkaiden saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut arkkitehtisuunnittelusta lähtien. Jukka auttaa taloprojektissasi pohjoisesta etelään, niin Torniossa, Oulussa kuin Helsingissä - ota yhteyttä!

Panu Pentinsaari

Uusimaa

050 526 2563
panu.pentinsaari@lappli.fi
Petikontie 3, 01720 Vantaa
Panulla on yli 15 vuoden kokemus talomyynnistä, kaupallisen linjan metsätalousinsinöörin tutkinto sekä laatupäällikön ja talomyynnin erikoistutkinnot. Hän tuntee rakenneasiat ja osaa ohjata niin modernin kuin perinteisenkin talon toteutusta käytännölliseksi ja kustannustehokkaaksi. Kun otat yhteyttä Panuun heti tontin löydyttyä ja ennen suunnitelmien valmistumista, hänen asiantuntemuksensa tulee tehokkaimmin käyttöösi. Panun kanssa neuvottelut talopaketeista, projekteista ja muuttovalmiista kohteista onnistuvat sujuvasti myös englanniksi. Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Uudenmaan alueella - ota yhteyttä!

Arto Sydänhelmi

Uusimaa

044 2222 747
arto.sydanhelmi@lappli.fi
Petikontie 3, 01720 Vantaa
Rakennusalan kokemusta Arto on kerännyt jo 25 vuotta, pääosin pientaloista. Arto on mielellään asiakkaiden rakennusprojekteissa mukana alusta loppuun saakka. Hänellä onkin hyviä neuvoja rakentajalle, jotta päästään mahdollisimman hyvään ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Hänen tahtotila on palvella jokaista asiakasta niin hyvin, että he suosittelevat Artoa eteenpäin. Arto valmistuu ensi keväänä myös rakennusmestariksi, Artosta saatte asiantuntevan kumppanin projektiinne.