Toimisto Helsinki

Lappli-talomyyjällä on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Myyjämme auttaa sinua löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Varmistamme, että kaikki rakennusmääräykset sekä toiveet ja tarpeet toteutuvat. Voimme hahmotella yhdessä niin pohjaratkaisua kuin pohtia parhaiten soveltuvia kaluste- ja materiaaliratkaisuja. Autamme ja tuemme sinua ja perhettäsi koko taloprojektin ajan suunnittelusta lähtien! Toteutamme yli 40 vuoden ja tuhansien kotien kokemuksella! Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri.

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan tapaamisen siis hyvissä ajoin alueesi toimistolle Lappli-talomyyjän kanssa. Tervetuloa toimistollemme Helsinkiin!

Jukka Vuokila

Uusimaa

0405438504
jukka.vuokila@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Lappli-Talojen kokeneimmalla myyjällä on lähes tuhannen talopaketin kokemus ja kyky löytää asiakkaalle aina uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja talon toteutukseen. Vuosien varrella hän on kehittänyt toimivan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta asiakkaiden saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut arkkitehtisuunnittelusta lähtien. Jukka auttaa taloprojektissasi pohjoisesta etelään, niin Torniossa, Oulussa kuin Helsingissä - ota yhteyttä!

Panu Pentinsaari

Uusimaa

050 573 7304
panu.pentinsaari@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
Panulla on yli 15 vuoden kokemus talomyynnistä, kaupallisen linjan metsätalousinsinöörin tutkinto sekä laatupäällikön ja talomyynnin erikoistutkinnot. Hän tuntee rakenneasiat ja osaa ohjata niin modernin kuin perinteisenkin talon toteutusta käytännölliseksi ja kustannustehokkaaksi. Kun otat yhteyttä Panuun heti tontin löydyttyä ja ennen suunnitelmien valmistumista, hänen asiantuntemuksensa tulee tehokkaimmin käyttöösi. Panun kanssa neuvottelut talopaketeista, projekteista ja muuttovalmiista kohteista onnistuvat sujuvasti myös englanniksi. Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Uudenmaan alueella - ota yhteyttä!

Arto Sydänhelmi

Uusimaa

044-2222 747
arto.sydanhelmi@lappli.fi
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki