Toimisto Oulu

Kokenut ja koulutettu Lappli-talomyyjämme auttaa sinua hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja sekä auttaa niin pohjaratkaisun kuin erilaisten kaluste- ja materiaaliratkaisujen tekemisessä. Kaikilla myyjillämme on kokemusta jo useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Tehdään yhdessä sinunkin unelmistasi totta – voit tulla tapaamiseen vaikka pelkän idean kera! Olemme mukana taloprojektissa tarvittaessa alusta loppuun saakka, jotta voimme varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan siis tapaamisen hyvissä ajoin Lappli-talomyyjän kanssa varmistaaksesi myyjän paikallaolon. Tervetuloa toimistollemme Ouluun – toteutamme tuhansien kotien kokemuksella!

Jukka Vuokila

Oulu & Kuusamo

040 543 8504
jukka.vuokila@lappli.fi
Ratakatu 8, 90130 Oulu
Lappli-Talojen kokeneimmalla myyjällä on lähes tuhannen talopaketin kokemus ja kyky löytää asiakkaalle aina uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja talon toteutukseen. Vuosien varrella hän on kehittänyt toimivan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta asiakkaiden saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut arkkitehtisuunnittelusta lähtien. Jukka auttaa taloprojektissasi pohjoisesta etelään, niin Torniossa, Oulussa kuin Helsingissä - ota yhteyttä!

Pentti Korppila

Oulu

050-5610364
pentti.korppila@lappli.fi
Ratakatu 8 , 90130 Oulu
Kun kaipaat asiantuntevaa talomyyjää Oulun alueella, ota yhteyttä Penttiin.