Toimisto Pori

Lappli-talomyyjällä on kokemusta useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Myyjämme auttaa sinua löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Varmistamme, että kaikki rakennusmääräykset sekä toiveet ja tarpeet toteutuvat. Voimme hahmotella yhdessä niin pohjaratkaisua kuin pohtia parhaiten soveltuvia kaluste- ja materiaaliratkaisuja. Autamme ja tuemme sinua ja perhettäsi koko taloprojektin ajan suunnittelusta lähtien! Toteutamme yli 40 vuoden ja tuhansien kotien kokemuksella! Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri.

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan tapaamisen siis hyvissä ajoin alueesi toimistolle Lappli-talomyyjän kanssa. Tervetuloa toimistollemme Poriin!

Hannu Leivo

050 566 7909
hannu.leivo@lappli.fi
Mikonkatu 3, 28100 Pori
Hannulla on yli 30-vuoden kokemus rakentamisen ja asuntokaupan parissa, jossa hän on toiminut lähes koko työuransa. Menetelmäteknikon koulutus antaa hyvät lähtökohdat rakentamisen aikataulutukselle ja kauppateknisen koulutuksen lisäksi LKV-pätevyyden ansioista kaupankäynnin juridinen osaaminen tukee myyntityötä ja kaupanteon suunnittelua. Pitkän työuran aikana myös laaja rakennusalan yhteistyöverkosto on muodostunut ja valikoitunut ammattitaitoisista yhteistyökumppaneista. Mottona on turvallisuus, yhdessä tekeminen ja helppo tavoitettavuus.