Toimisto Tornio

Lappli-Talot toteuttaa kotisi yli 40 vuoden kokemuksella! Asiantunteva Lappli-talomyyjämme auttaa sinua halutessasi niin pohjapiirroksen tekemisessä kuin erilaisten kaluste- ja materiaaliratkaisujen valitsemisessa. Kaikilla myyjillämme on kokemusta jo useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Tehdään yhdessä sinunkin unelmistasi totta! Olemme mukana taloprojektissa tarvittaessa alusta loppuun saakka, jotta voimme varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan siis tapaamisen hyvissä ajoin Lappli-talomyyjän kanssa varmistaaksesi myyjän paikallaolon. Tervetuloa toimistollemme Tornioon – toteutamme tuhansien kotien kokemuksella!

Jukka Vuokila

Lappi

040 543 8504
jukka.vuokila@lappli.fi
Talotehtaantie 14, 95440 Tornio
Lappli-Talojen kokeneimmalla myyjällä on lähes tuhannen talopaketin kokemus ja kyky löytää asiakkaalle aina uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja talon toteutukseen. Vuosien varrella hän on kehittänyt toimivan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta asiakkaiden saatavilla on kaikki tarvittavat palvelut arkkitehtisuunnittelusta lähtien. Jukka auttaa taloprojektissasi pohjoisesta etelään, niin Torniossa, Oulussa kuin Helsingissä - ota yhteyttä!

Tapani Koivurova

Tornio

040-7247 386
tapani.koivurova@lappli.fi
Talotehtaantie 14, 95440 Tornio