Toimisto Turku

Lapplin kanssa et jää yksin! Kokenut ja koulutettu Lappli-talomyyjämme auttaa sinua löytämään tarvittavia muutoksia sekä hahmottamaan toiminnallisuutta parantavia ratkaisuja. Autamme niin pohjaratkaisun kuin erilaisten kaluste- ja materiaaliratkaisujen tekemisessä. Kaikilla myyjillämme on kokemusta jo useiden talohaaveiden toteuttamisesta. Tehdään yhdessä unelmistasi totta – voit tulla tapaamiseen vaikka pelkän idean kera!

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Sovithan siis tapaamisen hyvissä ajoin Lappli-talomyyjän kanssa varmistaaksesi myyjän paikallaolon.  Tervetuloa toimistollemme Turkuun – toteutamme tuhansien kotien kokemuksella!

Timo Kantola

Varsinais-Suomi

040 194 8008
timo.kantola@lappli.fi
Käsityöläiskatu 18, 20100 Turku
Ammattitaitoinen talomyyjämme Timo on Rakennusmestari, talonrak. Turun tekulta 1983. Timo on suunnitellut pientaloja, hoitanut lupaprosesseja ja valvontaa noin 30 vuotta. Talomyynnistä Timo on kerännyt kokemusta yli 10 vuotta, kivitalojen ja puutalojen parissa. Vesihuollon suunnittelusta ja projektinhoidosta kokemusta on karttunut noin 25 v. FiSE –pätevyys pientalon pääsuunnittelija ja vastaava työnjohtaja. Yrittäjänä Norraaki Oy:ssä Timo palvelee asiakkaitaan rakennusmestarin roolissa. Vapaa-aikaa värittää vaimo, neljä aikuista lasta, purjeveneily ja musiikin kuuntelu Kun kaipaat asiantuntevaa Lappli-myyjää Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella - ota yhteyttä!