Etämyyjä | rekry

Toimit Lappli-Talot Oy:n etämyyjänä. Tärkeimpänä tehtävänäsi on myynnin tekeminen laadukkaasti ja tuloksekkaasti nykyaikaisia etätyövälineitä käyttäen, et ole perinteinen myyjätyyppi vaan etämyyjä, joka saa uusista tilaisuuksista onnistumisia ja näkee niissä mahdollisuuksia. Toimipaikkasi on Lapplin tehtaan toimistollamme Torniossa (tai sopimuksen mukaan). Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Olet aktiivinen ja sosiaalinen henkilö, nautit haasteista ja pitkäjänteisestä työstä. Olet myynti- ja asiakashankintahenkinen neuvottelija ja herätät asiakkaassa luottamusta. Saat tuloksia aikaan, pystyt yhdessä muun tiimin kanssa tuottamaan lisäarvoa ja osaat myydä ratkaisumme asiakkaille.

Edellytyksenä ovat nykypäivän tietotekniset taidot etätyövälineiden käyttöön, rakentamisen perustuntemus sekä hyvät sosiaaliset ja verbaaliset taidot. Saat niin asiakkaat kuin työkaverisi innostumaan ja omaat kyvyn toimia erilaisten sidosryhmien ja osaajien kanssa. Toimialatuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu menestyä ja saada aikaan tuloksia. olet voinut toimia myynnissä, kiinteistövälityksessä, rakennus-/taloteollisuudessa tai omaat vastaavia taitoja sekä osaat viedä prosesseja hallitusti eteenpäin. Vastaat tehtaalta tapahtuvasta talomyynnistä hoitaen kontaktoinnin, tarjouslaskennan, kaupankäynnin, tilausvahvistuksen sekä projektien oikeellisuuden. Asiakaskuntasi tulee muodostumaan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaista.

Vahvuutesi ovat vakuuttavuudessa, innostuneisuudessa sekä systemaattisessa toimintatavassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää luovuutta sekä periksi antamattomuutta. Työhön ei pääsääntöisesti sisälly matkustamista.

Palkkauksesi muodostuu peruspalkasta sekä tulokseen sidotusta osuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan luotettavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön, jossa saat käyttöösi osaavan organisaation tuen sekä erinomaiset tuotteet.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa itsestäsi ja saavutuksistasi palkkatoiveineen liittäen mukaan ansioluettelon. Hakuaika tehtävään on 12.6.2020 saakka. Toimi täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi tehtävään osoitteeseen rekry@lappli.fi mainiten otsikkokentässä ”etämyyjä”.