Esittelemme valmiin arkkitehtisuunnitelman pohjalta toteutetun muuttovalmiin paritalon tiistaina 13.12. klo 16.00–18.00 osoitteessa Metsä-Pekkalantie 34, 15610 Lahti.

Tämä moderni paritalo on hyvä esimerkki kohteesta, jossa on kaksi erillistä asuntoa. Asuntoja yhdistää autokatos, jossa on umpinainen väliseinä. Asuminen on edullisempaa kuin omakotitalossa, mutta rakenteellisten ratkaisujen ansiosta itsenäistä.

Asuntojen varustelu on toteutettu tasokkaasti ja laadusta tinkimättä. Saunoissa on lasiseinät ja upeat hehkupilarikiukaat. Huonekorkeus molemmissa asunnoissa on 2,7 metriä ja valoisan olohuoneen erityispiirteenä on lattiatasoon asti ulottuvat ikkunat terassille.

Muuttovalmiisiin asuntoihin on sisustusmateriaaleilla ja värivalinnoilla luotu erilaiset tunnelmat. Toisessa lähtökohtana on ollut harmonisuus ja luonnonläheisyys, toisessa räväkkyys sekä tumman ja vaalean kontrasti.

Lapplin yhteistyökumppani Taloykköset on toteuttanut kohteen rakentamisen alusta loppuun. Kohde sijaitsee lähellä kaikkia palveluita. Esiteltävät asunnot ovat myös myynnissä.

Esittelyssä mukana Lapplin, Taloykkösten ja RTV:n edustajat.

Kysy lisää

Ismo Leppänen | 040 553 0241
etunimi.sukunimi@lappli.fi

Pekka Mursula | 044 070 8930
etunimi.sukunimi@lappli.fi